ulace_logoblack

Leverings Voorwaarden

1.
Door het invullen en het verzenden van het bestelformulier van www.ulace.be, accepteert de consument deze leveringsvoorwaarde en aanvaardt tevens dat deze deel uit zullen maken van de koopovereenkomst tussen de consument en www.ulace.be. Door het verzenden van het bestelformulier is de koop definitief en is de consument verplicht tot betaling van het aankoopbedrag.

2.
www.schoen-onderhoud.nl draagt er zorg voor, dat de door een consument door middel van een bestelformulier via Internet bij www.ulace.be bestelde artikelen indien voorradig, binnen 5 (werk) dagen nadat www.ulace.be de betaling heeft ontvangen, bij de consument worden afgeleverd, waarbij de verzendkosten voor rekening komen van de consument ( tenzij anders vermeld).

3.
De verzendkosten van de bestelde artikelen worden automatisch door onze online shop berekend. De pakketten worden door de postbode aangeboden. In geval dat het pakket niet kan worden aangeboden door de postbode, laat deze een bericht bij u achter. U heeft dan nog 2 weken de tijd om het pakket af te halen bij het dicht bijzijnde postkantoor. indien de periode waarin u het pakket af kunt halen verstreken is, wordt het pakket automatisch teruggezonden naar www.schoen-onderhoud.nl. wilt u na deze periode uw pakket nogmaals verstuurd hebben, wordt er €10,- administratie en verzendkosten in rekening gebracht welke vooruit betaald dienen te worden.

4.
U heeft de mogelijkheid om 2 verschillende manieren te betalen:

1. Vooraf
U betaalt vooraf op bankrekening nr. 55.50.22.994. Dit betekent dat u het verschuldigde bedrag inclusief verzendkosten overmaakt via bank/giro op onze rekening. ( Bank: ABN-AMRO, Rek nr.: 55.50.22.994, t.n.v.J.van den Brul BV, De Bilt) met vermelding van het order nummer. Zodra www.schoen-onderhoud.nl  de betaling heeft ontvangen, wordt de bestelling binnen 5 (werk) dagen bij u afgeleverd. Voor Belgie : IBAN: NL39 ABNA 0555 0229 94    BIC: ABNANL2A  t.n.v.J.van den Brul BV, De Bilt) met vermelding van het order nummer. LET OP ! de e.v.t. bankkosten zijn voor rekening van de koper, als de kosten op rekening van www.schoen-onderhoud.nl komen wordt het bedrag teruggestord en de order geanuleerd !

2. iDEAL
U plaatst een bestelling bij www.ulace-veters.be Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en www.ulace.be  wordt geïnformeerd dat de bestelling is betaald en levering dus kan plaatsvinden.

3. Creditcard
U plaatst een bestelling bij www.ulace.be  Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met een Creditcard wilt betalen. Klik dan op de betrefende creditcard betaalknop en selecteer uw card. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw credicard afgeschreven en www.ulace.be wordt geïnformeerd dat de bestelling is betaald en levering dus kan plaatsvinden.

5.

Alle kortingen zijn uitsluitend van toepassing op de verkoop via de website www.ulace.be en niet van toepassing op de verkoop is onze filialen.